Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Άνοδος στο Ελληνικό χρηματιστήριο

Ξέσπασμα σήμερα στο Ελληνικό χρηματιστήριο που αυτήν την στιγμή κινείται πάνω από τις 1000 μονάδες. Ξέσπασμα και για τις τραπεζικές μετοχές λόγω του deal μεταξύ Alpha - Eurobank, με αρκετές από αυτές να χτυπάνε γρήγορα το +30%.

Στα της συμφωνίας το Κατάρ το οποίο έλειπε από την επίσημη ανακοίνωση των τραπεζών φαίνεται να παίρνει το 17% βάζοντας ένα ποσό κοντά στα 500 εκατ, 13% ο όμιλος Λάτση και 5% ο κ. Κωστόπουλος.  Ενώ στο 1,25 δις η αύξηση κεφαλαίου.



Στα του χρηματιστηρίου αν και οι μετοχές της Alpha & Eurobank ήταν κλειδωμένες μέχρι τις 2:30, όσοι είχαν άμεση επικοινωνία με τους εντολοδόχους τους ή χρησιμοποίησαν ιντερνετικές πλατφόρμες σαν την plus500 κέρδισαν αρκετά χρήματα από το σημερινό ξέσπασμα, αφού για  παράδειγμα η Εθνική τράπεζα έδωσε για αρκετή ώρα το περιθώριο να αγοράσεις σε χαμηλή τιμή για τις εξελίξεις της ημέρας.

Σας θυμίζουμε ότι επενδύοντας μέσα από την plus500 πολλαπλασιάζετε το κεφάλαιο σας, αφού η εταιρεία σας "δανείζει" μέσω της υψηλής μόχλευσης να αγοράσετε μετοχές που στην πραγματικότητα θα θέλατε αρκετές εκατοντάδες ή χιλιάδες και όλα αυτά χωρίς προμήθεια συναλλαγών, δηλαδή μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε άμεσα χωρίς κανένα κόστος*.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ ή να κατεβάσετε την πλατφόρμα από εδώ. Ελάχιστο ποσό κατάθεσης 75-100€ και πάρετε άμεσα μπόνους 30€.